By continuing to use this website, you are agreeing to our use of cookies to personalise the services we offer you.
Brand
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Geolives forum
News:

Author Topic: Rename  (Read 2753 times)

raydela

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Rename
« on: October 22, 2012, 02:36:06 pm »
iphone

I cannot rename my trails.

pscheven

  • Developer and support manager
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 460
    • View Profile
Re: Rename
« Reply #1 on: October 23, 2012, 08:05:22 am »
Hello.

Can you please explain us your problem with more details? (which error message do you get? when? ...)

Thank you.

Best regards.
Patrick Schevenels.
Developer and support manager
Geolives S.A.

raydela

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Function 'Rename'
« Reply #2 on: October 23, 2012, 03:34:38 pm »
Why does the function 'rename' most of the time not works? (SityTrail BE)


pscheven

  • Developer and support manager
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 460
    • View Profile
Re: Rename
« Reply #3 on: October 23, 2012, 03:43:30 pm »
Hello.

Can you please explain us your problem with more details? (which error message do you get? when? ...)

Thank you.

Best regards.
Patrick Schevenels.
Developer and support manager
Geolives S.A.

raydela

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Rename
« Reply #4 on: October 23, 2012, 04:05:13 pm »
Dear

On using iPhone,  I don't receive an error message. When I click op 'Rename' my iPhone doesn't rename anything. I've tried hundred times, only when it is a new trail he does it! Not if I want a 'old' trail rename.

Raymond

pscheven

  • Developer and support manager
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 460
    • View Profile
Re: Rename
« Reply #5 on: October 26, 2012, 01:52:49 pm »
Hello.

Are you using the latest version of our application (version 7.2) ?

Does the screen which allows you to enter the new name for the trail appears?

Thank you.

Best regards.
Patrick Schevenels.
Developer and support manager
Geolives S.A.

raydela

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Rename
« Reply #6 on: October 26, 2012, 03:48:40 pm »
Hello

Yes, I'm using the latest version.
Yes, the screen appears, then the screen with my trail reappears, but the name is not renamed.

Raymond


simob

  • Geolives
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2006
  • Geolives
    • View Profile
Re: Rename
« Reply #7 on: October 29, 2012, 08:42:29 am »
Thank your for these details.

Your request has been forwarded to our technical team. You'll be notified as soon as possible.

Regards

pscheven

  • Developer and support manager
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 460
    • View Profile
Re: Rename
« Reply #8 on: November 05, 2012, 10:14:04 am »
Hello.

Can you please tell us which name you try to set for the trail?

Special characters (like / for example) are not allowed in the trail name.

Best regards.
Patrick Schevenels.
Developer and support manager
Geolives S.A.

raydela

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Rename
« Reply #9 on: November 06, 2012, 10:06:42 pm »
Hello

I tried to rename for example Antwerpen into Antwerpen 2012/09... that isn't allowed as you telled me now.

Regards

Raymond

pscheven

  • Developer and support manager
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 460
    • View Profile
Re: Rename
« Reply #10 on: November 07, 2012, 08:52:14 am »
Hello.

As explained in my last message, special characters are not allowed in the trail name, please enter a name without special characters.

Thank you.

Best regards.
Patrick Schevenels.
Developer and support manager
Geolives S.A.